Verlengstuk van uw uitvaart..

Naast de traditionele en eigentijdse uitvaarten hebben wij u veel meer te bieden. Ook wanneer uw budget of verzekeringsgelden (diensten) het niet (of deels) toelaten zijn er gepaste oplossingen voor een nette en eervolle uitvaart (begrafenis of crematie).

Wij zijn er voor u;  Dichtbij – Vertrouwd –  Persoonlijk

Een uitvaart bestaat eigenlijk uit losse elementen, al deze losse elementen gekoppeld maakt een uitvaart, elk met een eigen karakter. De lossen elementen zijn de bouwstenen voor uw uitvaart. Wij helpen deze te rangschikken, volgorde aan te brengen, te plannen en uw budget te bewaken. Klinkt zakelijk maar juist in deze individuele maatschappij staan wij naast u om u te helpen.

Stel je eigen uitvaart samen en denk daarbij aan de bouwstenen die uw uitvaart, uw uitvaart maken en geen los zand is. Denk daarbij aan: de kist, het grafmonument, de bloemen, een persoonlijke herinnering etc.

Wat er wettelijk mag en noodzakelijk is, afhandeling met verzekeringsmaatschappij, ondersteuning advies voor goede uitvaartverzekering lokaal afgestemd, ondersteuning bij rouwverwerking, vervoer van overledene en u zelf, locatie van opbaren, laatste verzorging, thanatopraxie (lichte balseming), een kist, bloemen, catering, begraafplaats,  crematorium, gedenksieraden, bloemen, urnen, grafmonumenten, drukwerk voor rouwkaarten, dankbetuigingen, orde van dienst, advertenties, uitvaartleider voor coördinatie, welke accommodatie voor een bijeenkomst  (rouw- uitvaartcentrum, kerk, verenigingsgebouwen, restaurant, buitenlocaties), online gedenkplaats.

Veel losse elementen worden bij online uitvaarten aangeboden. Wij als uitvaartondernemer zijn SKU zijn kundig, professioneel en transparant.

Bel voor een gratis adviesgesprek, ook bij u thuis, op 0341 415098

Wij helpen u graag en vrijblijvend

De bouwstenen voor uw uitvaart

Verzekeringsmaatschappijen

Wij hebben een samenwerkingsverband met NUVEMA en ARDANTA, maar ook als u ergens anders een uitvaartverzekering heeft, of als u niet verzekerd bent dan bespreken wij graag de mogelijkheden.

Gedenksieraden

Een gedenksieraad is een mooie en tastbare herinnering van uw dierbare in de vorm van een hanger, ring, armband etc. Rouwcentrum Schaftenaar kan u de mogelijkheden laten zien.

Uitvaartkisten

Rouwcentrum Schaftenaar werkt al meer dan 50 jaar samen met DZU uitvaartkisten in Apeldoorn

Grafmonumenten

Een grafmonument is persoonlijk. Rouwcentrum Schaftenaar kan u adviseren en helpen met het maken van de juiste keuze van uw grafmonument, urn en andere zaken voor uw gedenksteen. Wij adviseren u graag. Wij komen graag bij u thuis voor een gesprek.

Wij werken onder andere samen met: Eijgelaar natuursteen (Kampen/Barneveld), Alpha natuursteen (Nijkerk/’t Harde).

Bloemen

Lokale bloemisten in Harderwijk veel rouwstukken maken zijn: Mimosa (Deventerweg), Shop Inn (Verkeersweg).

Alle links op volgorde:

Nuvema
Ardanta
Gedenksieraden.nl
DZU Uitvaartkisten
Eijgelaar grafmonumenten
Alpha natuursteen
Op bestelling
Shop Inn Bloemenboetiek