Uitvaartverzorger Bert van Oosten

“Sinds 2005 werk ik bij Rouwcentrum Schaftenaar. Ik heb een administratief-commerciële achtergrond, maar mijn passie ligt bij het vak van uitvaartverzorger. Ik ben mij bewust van de kwetsbaarheid van mensen in een verdrietige situatie en ga daar heel zorgvuldig mee om.”

Uitvaartverzorger Gert Althof

“Ik werkte al in de uitvaartbranche en ben sinds 2002 uitvaartverzorger bij Rouwcentrum Schaftenaar. In een korte tijd kan ik echt iets voor nabestaanden doen. Ik help hen om van de uitvaart een persoonlijk afscheid te maken, een dierbare herinnering.”

Ons vaste team

Ons vaste team bestaat uit 7 medewerkers die er samen voor zorgen dat elke uitvaart een eigen karakter krijgt en perfect verloopt.
Naast onze uitvaartverzorgers was Liesbeth Schaftenaar-van Os jarenlang het gezicht van Rouwcentrum Schaftenaar, samen met haar man wijlen Aart Schaftenaar. (zoon van oprichter Aalt Schaftenaar, uitvaartondernemer sinds 1883). Verder bestaat het vaste team uit onze 2 gastvrouwen Wilma Vierhouten en Wilma Reedijk en 2 algemeen assistenten Jan Hulsman en Marius Reedijk.

Gert Althof en Bert van Oosten