De eerste advertentie plaatsten wij in maart 1883 in het Overveluwsch weekblad. Harderwijk had toen nog maar een gering aantal inwoners. Oprichter Aart Schaftenaar sr. zag hoe emoties en rationele gedachten elkaar in de weg zaten kort na het overlijden van een dierbare. Hij wilde nabestaanden helpen bij het regelen van de uitvaart. Zo werd in 1883 de basis gelegd voor Rouwcentrum Schaftenaar.

Hart voor mensen
Sinds 1883 is de wereld veranderd en ons bedrijf veranderde mee. Maar onze inzet is altijd hetzelfde gebleven: wij zijn er voor mensen in die moeilijke dagen voor, tijdens en na de uitvaart. Een onafhankelijke uitvaartonderneming met hart voor mensen. Persoonlijk, vertrouwd en altijd dichtbij als u ons nodig hebt.

Waarborgen voor kwaliteit en onafhankelijkheid 

Rouwcentrum Schaftenaar is lid van de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen (BGNU). De BGNU ondersteunt de kwaliteit van de aangesloten uitvaartondernemers. Met hun gedegen werkwijze en persoonlijke benadering voldoen onze uitvaartverzorgers aan alle geldende kwaliteitseisen. Daarom draagt Rouwcentrum Schaftenaar met trots het kwaliteitskeurmerk van de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg.

Meer informatie:

Logo BGNU       Schermafbeelding 2015-04-09 om 16.13.21

  • rouwkoets
  • oude rouwadvertentie
  • rouwkoets 2