Vóór de uitvaart: hulp met raad en daad 

Zodra een arts het overlijden heeft vastgesteld, kunt u ons bellen: t 0341 – 4150 98 (dag en nacht bereikbaar). Eén van onze uitvaartverzorgers komt bij u thuis om u te helpen met alle regelzaken rondom de uitvaart. Bepaalde zaken moet u direct beslissen, andere kunnen wachten of later aangepast worden. Alles verloopt in een gepast tempo, afgestemd op uw behoefte. Wij willen er graag een persoonlijk afscheid van maken, daarom staan wij open voor specifieke wensen. Desgewenst maken wij een draaiboek. Wij kunnen de complete uitvaart verzorgen of delen daarvan.


Tijdens de uitvaart: alles perfect geregeld

Alles wordt door ons perfect voorbereid en geregeld. Op de dag van de uitvaart nemen wij de organisatie op ons. Wij zorgen dat alles op tijd, rustig en ‘plezierig‘ verloopt om uw dierbare op een waardige manier te gedenken. In de hoop dat deze dag – ondanks alles – een mooie herinnering wordt. Het afscheid kan in ons eigen uitvaartcentrum plaatsvinden of elders in de regio Harderwijk.

Na de uitvaart: persoonlijke nazorg

Een paar weken na de uitvaart komen wij bij u langs om terug te kijken op de uitvaart. We zetten de laatste regelzaken voor u op een rij en helpen indien gewenst bij de uitvoering daarvan. Zoals het versturen van een dankbetuiging of u de weg wijzen naar professionele hulp voor de afhandeling van bijvoorbeeld financiële regelzaken.

foto zon in de wolken - rouwcentrum schaftenaar